Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Περάσαμε ένα δυνατό διήμερο και σήμερα όπως είναι λογικό θα ρίξουμε τους ρυθμούς μας. Πάμε όμως να δούμε τι θα κρατήσουμε για τα δελτία μας…

Ξεκίνημα με Premier League και τον αγώνα της Γουέστ Χαμ με τη Στόουκ. Αυτοί που ουσιαστικά «καίγονται» είναι οι φιλοξενούμενοι αλλά και τα «σφυριά» δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή στην κατηγορία. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι και θα ρισκάρω με το Over που μας δίνεται στο 2.05 (!!!).

Συνεχίζουμε με Γερμανία και Bundesliga. ΜΑΙΝΤΖ – Φράϊμπουργκ λέει το πρόγραμμα και πιστεύω πως οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη. Ξέρω πως δεν είναι και η καλύτερη ομάδα για να ποντάρουμε αλλά εδώ που έχουν φτάσει δεν έχουν και πολλά περιθώρια κόντρα σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο αλλά σε χειρότερη αγωνιστική κατάσταση…

Στη Segunda η ΟΥΕΣΚΑ φιλοξενεί τη Μπαρτσελόνα Β. Οι γηπεδούχοι δεν είναι και στα καλύτερά τους αλλά αν δεν πάρουν αυτά τα παιχνίδια τότε δεν πρόκειται να ανέβουν ποτέ. Είναι δυνατοί εντός έδρας, επομένως άσος (1.85).

Συνεχίζουμε με Ligue 2 στη Γαλλία. Μπρεστ και Λοριάν είναι από τις ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Ήμουν ανάμεσα στο G/G (1.66) και το Over 2.5 (1.85). Τελικά επέλεξα το δεύτερο που μας δίνεται σε καλύτερη απόδοση.

Αυτά για σήμερα. Καλά να περνάτε και καλή τύχη σε ότι επιλέξετε για τα δελτία σας…

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 1:

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΣΤΟΟΥΚ OVER 2.5   2.05

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 2:

ΜΑΪΝΤΖ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 1  2.05

ΔΥΑΔΑ: 

ΟΥΕΣΚΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β  1  1.85

ΜΠΡΕΣΤ – ΛΟΡΙΑΝ OVER 2.5   1.85