Καλημέρα σε όλους. Κέρδος έβγαλε και χθες η στήλη με 2/3 επιλογές, αν το Περιστέρι ήταν κοντά στο σκορ του αγώνα μέχρι το τέλος θα κάναμε το απόλυτο. Σήμερα θα στηριχτω σε δύο μαχητικές ομάδες που παίζουν στην έδρα τους απέναντι σε αντιπάλους κουρασμένους.

Προμηθέας Πάτρας-Ολυμπιακός: Χωρίς Μιλουτίνοφ και Πρίντεζη ο Ολυμπιακός χάνει αρκετή από τη δύναμή του κάτω από τη ρακέτα του. Μαχητικός ο Προμηθέας στην έδρα του το είδαμε και απέναντι στον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική του έτους. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ταξίδι έξτρα κούραση λόγω της διπλής αγωνιστικής στην Ευρώπη και στο ένα από αυτά παίξαν και παράταση. Με Λεντέι, Τίμμα, Βεζένκοφ Μπόγρη και ίσως Αγραβάνη ο Ολυμπιακός θα δυσκολευτεί μέσα στην Πάτρα. Άσος με +10.5 πόντους στο 1.75.

Μπανταλόνα-Μπασκόνια: Μαχνητική ομάδα η Μπανταλόνα με καλό υλικό και γι αυτό βρίσκεται εντός play off στην εβδομη θέση!! Η Μπασκόνια προέρχεται και αυτή από διπλή αγωνιστική στην Ευρώπη ταξίδια και έχει την απουσία του Σενκέλια και Γκρέιντερ. Η Μπανταλόνα μπορεί ακόμα και να κερδίσει το παιχνίδι  και θα κρατήσω τον άσο με +3.5 πόντους στο 1.73

 

Συνοπτικά:

Μπανταλόνα-Μπασκόνια 1 (+3.5) (1.73) Χ 25 Μονάδες

Προμηθέας-Ολυμπιακός 1 (10.5) (1.75) Χ 35 Μονάδες

Αρχικό κεφάλαιο 1000 μονάδες

 

Τρέχον κεφάλαιο 850,57 Μονάδες

 

Ανοιχτά στοιχήματα  80 Μονάδες