Με μια γρήγορη ανάγνωση πάμε να δούμε τα εν εξελίξει παιχνίδια του Nations League.

Στο Ανδόρα-Καζακστάν οι Καζάκοι έχουν την πιο ξεκάθαρη εικόνα υπεροχής από όλα τα παιχνίδια. Η Ανδόρα είναι αδύναμη και από την στιγμή που το διπλό πληρώνει καλά το κρατάω.

Οι Τούρκοι αδικούνται από το 1-0, μπήκαν καλύτερα στο ματς αλλά δέχτηκαν γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα. Αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό πιστεύω ότι μπορούν να μην χάσουν(3.25) Πιο συντηρητικά παίζεται και το GG στο 2.00

Οι Πορτογάλοι είναι ανώτεροι αλλά από την αρχή είχα σταμπάρει την ισοπαλία. Αν κρατήσουν λίγο ακόμα οι Ιταλοί πιστεύω θα τον πάρουν τον βαθμό.

Πιθανό πλέον και το διπλό του Αζερμπαϊτζάν που μάλλον έπρεπε να φάει γκολ για να ξυπνήσει. Με το μομέντουμ που έχει μπορεί να βάλει και δεύτερο γκολ κόντρα στην αδύναμη Μάλτα

Οι Σκωτσέζοι φαίνεται να τους έχουν πατήσεις τους Αλβανούς, για κάποιο λόγο πάντως δεν του εμπιστεύομαι. Όποιος θέλει να παίξει άσο πάντως, φαντάζει λογική επιλογή.

Το Κόσοβο έφτασε ημίχρονο και ακόμα πληρώνει 1.80. Ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω.

 

*Διαλέξτε και πάρτε, πιο δυνατά βλέπω το διπλό του Καζακστάν, από εκεί και πέρα παίζεται είτε η ισοπαλία στο Πoρτογαλία-Ιταλία, είτε το διπλό του Αζερμπαϊτζάν.

 

Ανδόρα-Καζακστάν 2 (2.30)