Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.. Το τριήμερο, στοιχηματικά, ξεκίνησε ιδανικά και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια. Οι σημερινές επιλογές προέρχονται όλες από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Τρίκαλα vs Άρης: Χωρίς ουσιαστικό κίνητρο μιας και έχουν πέσει ήδη τα Τρίκαλα αντιμετωπίζουν τον Άρη που αναζητά εναγωνίως νίκες για να παραμείνει στην Α1. Τα Τρίκαλα αγωνίζονται σε κάθε αγώνα με 7 παίκτες!!!, ωστόσο παλεύουν μέχρι το τέλος δείχνοντας τουλάχιστον αξιοπρέπεια. Ο Άρης έχασε την Τετάρτη στην έδρα του από την Κύμη αδυνατώντας από την αρχή του αγώνα να ακολουθήσει στο σκορ. Οι δύο υπάρχουσες απουσίες φαίνεται να αυξάνονται ενόψει του σημερινού αγώνα, καθώς στους αμφίβολους Αθηναίου και Μπέλ προστίθεται και ο κορυφαίος του προηγούμενου αγώνα Τσαϊρέλης, λόγω ασθένειας. Και οι τρεις παίκτες ταξίδεψαν στα Τρίκαλα ωστόσο η αγωνιστική κατάστασή τους δεν είναι και η καλύτερη, ακόμη και αν αγωνιστούν. Θεωρώντας λανθασμένες τις αποδόσεις και μη γνωρίζοντας την αγωνιστική αλλά και ψυχολογική κατάσταση των παικτών του Άρη, θα ποντάρουμε σε δύο λανθασμένες, κατά τη γνώμη μου, αποδόσεις. 1ο ημίχρονο +4.5 πόντους Τρίκαλα και +8.5 Τρίκαλα τελικό αποτέλεσμα.

Κύμη vs Ρέθυμνο: Η Κύμη πέρασε αέρας από τη Θεσσαλονίκη χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Απ’ την άλλη πλευρά το Ρέθυμνο ακολούθησε στο σκορ μόνο στην πρώτη περίοδο τον Παναθηναϊκός χάνοντας τελικά με 34 πόντους. Τα πλέι οφ θέλει να προλάβει η Κύμη, να αποφύγει τον υποβιβασμό επιδιώκει το Ρέθυμνο. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τις δύο ομάδες, μοναδικό ερωτηματικό για το Ρέθυμνο αποτελεί ο φοργουορντ Γκουντγουιν. Αμυντικά το Ρέθυμνο έχει θεματάκια, δεχόμενο μέσο όρο 80 πόντους στα τελευταία παιχνίδια. Από την άλλη η Κύμη έχει αρκετούς παίκτες με έφεση στο σκορ, σκοράροντας 78.5 πόντους ανά αγώνα. Το οβερ 80.5 πόντους για την ομάδα της Κύμης είναι η επιλογή μας από το παιχνίδι.

Συνοπτικά: Τρίκαλα +4.5 πόντους στο 1ο ημίχρονο και +8.5 πόντους αγώνα. οβερ 80.5 πόντους ομαδικό για την Κύμη. Πάμε σε 3 μονά αποδεκτά σε αποδόσεις μ.ο 1.88, 1.80, 1.70.

Υ.Γ. Σήμερα ξεκινάνε τα playoff του NBA. Αν προκύψει οποιαδήποτε πρόταση θα ανέβει προς το απόγευμα.