Καλημέρα σε όλους. Το μπασκετικό κουπόνι έχει συρρικνωθεί αρκετά με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν καθημερινά επιλογές. Με τα περισσότερα πρωταθλήματα να φτάνουν σιγά-σιγά στο τέλος τους, αναμένουμε τους φετινούς πρωταθλητές με μεγάλο ενδιαφέρον σε αμφίρροπες αναμετρήσεις. Για σήμερα έχω κρατήσει 2+1 επιλογές.

Στον αγώνα της Ρεαλ Μαδρίτης με την Μπασκόνια, έχουμε τον πρώτο φετινό τελικό στο ισπανικό πρωτάθλημα, και ο τίτλος θα κριθεί στις 3 νίκες. Η Ρεαλ Μαδρίιτης έφτασε μέχρι εδώ πιο δύσκολα από ότι δείχνουν τα αποτελέσματα, καθώς μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού, δείχνει να βγάζει μια κούραση, ίσως και υπεροψία στα παιχνίδια της. Απ’ την άλλη πλευρά η Μπασκόνια έχει μεταμορφωθεί σε σχέση με την αρχή της σεζόν, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό πρόσωπο.  Παρόλο που δεν μπορώ να διαβάσω ή καλύτερα να προβλέψω την αγωνιστική εικόνα της Ρεαλ Μ., πιστεύω πως η Μπασκόνια μπορεί να διατηρηθεί κοντά στο σκορ , καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ακόμα και να κερδίσει τους γηπεδούχους. Επιλογή μου το διπλό στο χάντικαπ με + 9.5 στο 1.83.

Στους γερμανικούς τελικούς η Άλμπα υποδέχεται την Μπάγερν στην τελευταία της ευκαιρία να διατηρήσει οποιεσδήποτε ελπίδες για τον τίτλο. Από την άλλη πλευρά οι Βαυαροί μετά το μπρέικ στην έδρα τους στον πρώτο αγώνα αντέδρασαν και βρίσκονται μία νίκη μακριά από τον τίτλο (2-1). Όποιο στυλ παιχνιδιού και αν διαλέξει η Άλμπα, η Μπάγερν έχει και την ποιότητα και τις λύσεις για να ακολουθήσει. Το άγχος είναι πιθανόν να κυριεύσει τους γηπεδούχους. Η επιλογή μου είναι η απλή νίκη των φιλοξενούμενων στο 2.00.

Τέλος μικρός συμπληρωματικός άσος του Μιλάνο. Μέχρι τώρα οι δύο ομάδες προστάτευσαν τις έδρες τους, ωστόσο πιστεύω πως σε βάθος χρόνου μέσα στη σειρά, η πολυτέλεια στον πάγκο  καθώς και οι έμπειροι και πιο ποιοτικοί παίκτες των γηπεδούχων θα δώσουν τις λύσεις. Απλή νίκη λοιπόν του Μιλάνο σε απόδοση 1.30.

 

Συνοπτικά:

Δυάδες:

Μιλάνο-Τρέντο απλή νίκη Μιλάνο (1.30)

Άλμπα-Μπάγερν απλή νίκη Μπάγερν (2.00)

 

Μιλάνο-Τρέντο απλή νίκη Μιλάνο (1.30)

Ρεαλ Μαδρίτης-Μπασκόνια διπλό με χάντικαπ+9.5 (1.83)