Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. Αρχίζει να γεμίζει πάλι με αγώνες το κουπόνι. Χθες λίγο ήθελε να γίνει το απόλυτο. Παρ’ όλα αυτά με το 2/3 βγάλαμε μικρό κέρδος και προχωράμε. Σήμερα θα κρατήσω 3 επιλογές, όλες από το ελληνικό πρωτάθλημα μπασκετ.

ΠΑΟΚ-Περιστέρι: Φαίνεται πως τα οικονομικά προβλήματα τον πείσμωσαν, τον δυνάμωσαν με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει δύο πολύ καλές εμφανίσεις με νίκες επί του Κολοσσού στη Ρόδο και της Χάποελ Χολόν. Το Περιστέρι με την επιστροφή του σκορερ Χάροου κέρδισε εύκολα το Ρέθυμνο με 80-64, με το τελικό σκορ να κολακεύει αρκετά το Ρέθυμνο. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άμεσα ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών και είναι ένα σημείο στο οποίο θα προσπαθήσει να χτυπήσει ο Α. Πεδουλάκης. Το Περιστέρι είναι μια πολύ καλή ομάδα η οποία δυσκόλεψε αρκετά εκτός έδρας τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πρώτη επιλογή το διπλό με +4.5 με 1.90 και το οβερ 149.5 πόντων στο 1.85. Δύο ομάδες που έχουν τους παίκτες και την ικανότητα να χτυπήσουν τις αδυναμίες του αντιπάλου και να ανοίξουν το σκορ.

Χολαργός – Πανιώνιος:  Πάλεψε στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά ηττήθηκε με 86-64, ενώ ο Πανιώνιος σε ένα εξίσου δύσκολο ματς έχασε από τον Προμηθέα Πάτρας στην έδρα του με 60-74. Το χάντικαπ βρίσκεται στους 10.5 πόντους. Σίγουρα ο Χολαργός είναι καλύτερη ομάδα, παίζει στην έδρα της και θέλει εξίσου με τον Πανιώνιο τη νίκη. Οι παίκτες του Ν. Οικονόμου ωστόσο παλεύουν για την κατηγορία, έχουν κάποιους παίκτες που μπορούν να τον κρατήσουν κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος. Πιο κοντά στη νίκη ο Χολαργός, όμως ο Πανιώνιος μπορεί να κυνηγήσει το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Στο χάντικαπ 10.5 το διπλό στο 1.90.

 

Συνοπτικά:

ΠΑΟΚ-Περιστέρι over 149.5 (1.85) Χ 20 Μονάδες

ΠΑΟΚ-Περιστέρι διπλό (+4.5) (1.90) Χ 3ο Μονάδες

Χολαργός-Πανιώνιος διπλό (+10.5) Χ 20 Μονάδες

 

Αρχικό κεφάλαιο 1000 μονάδες

 

Τρέχον κεφάλαιο 835,57 Μονάδες

 

Ανοιχτά στοιχήματα  90 Μονάδες