Καλησπέρα στην παρέα μας!!

Πολύ καλά μας πήγε το τριήμερο του Champions League και του Europa League και σήμερα θα ρίξουμε άγκυρα πέρα από τον Ατλαντικό. Εκεί που βρήκα ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Αργεντινή, Μεξικό αλλά και Χιλή. Ωραία ζευγάρια έβγαλε η κληρωτίδα του Champions League αλλά εξίσου ώραια είναι και του Europa League. Νομίζω ρίξατε μια ματία στο άρθρο του Μιχαλή Μουταφίδη. Ας πάμε τώρα στην Λατινική Αμερική και ας δούμε τα παιχνίδια μας.

  Ας πάμε παρακάτω…


Α Ρ Γ Ε Ν Τ Ι Ν Η

  • Χιμνάσια Λα Πλάτα – Νιουελς Ολντ Μποίς (00:00) : Δύσκολο παιχνίδι και για τους 2 σήμερα. Πολλά προβλήματα και στα 2 στρατόπεδα και γενικά δεν πείθει καμία εως τώρα. Έχουν μείνει μακρία από τους στόχους του εδώ και καιρό. Ελαφρός προβάδισμα παίρνει ο Άσσος(2,30) αλλά δεν αποκλείω και την Ισοπαλία (3,00)
  • Αλντοσίβι  – Κολόν Σάντα Φε  (02:10) :  Στο κυνήγι του Sudamericana βρίσκεται η Αλντοσίβι και σήμερα ελπίζει σε μια καλή εμφάνιση απέναντι στο κοινό της, καθώς έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στις επτά τελευταίες αγωνίστικες. Με καινούργιο προπονητή στον πάγκο η Κολόν έκοψε βαθμούς από την Ρασίνγκ αλλά παρέμεινε πεμπτό σερί ματς χωρίς νίκη. Μου άρεσε η απόδοση του Goal-Goal (2.25)

 


Μ Ε Ξ Ι Κ Ο

  • Μονάρκας – Λόμπος  (03:00) : Δυό από τις χειρότερες αμύνες στο πρώταθλημα.  Πολλά κένα αντιμετωπίζει η Λόμπος μακρία από την έδρας της την ώρα που η Μονάρκας ψάχνει τα πατήματα της.. Αμφότερες αναζήτουν το ανοιχτό παιχνίδι και αυτό μας προωθεί στο καλοπληρωμένο Goal-Goal/Over 2.5 (2.00)
  • Πούεμπλα – Πούμας (05:00) :  Η Πούεμπλα σήμερα θα επιδιώξει την δύναμη της έδρας της  και να παραμείνει σε τροχία Playoff. Η Πούμας έχει δυσκολίες στα εκτός έδρας αλλά η επιθετική γραμμή της βρίσκει λύσεις. Είναι μια ομάδα που της αρέσει το υψηλό σκορ και τέμπο. Καθόλου απίθανο το Over 2.5  (2.00)


Χ Ι Λ Η

  • Κουρίκο Γιονιντο – Κομπρεσαλ (23:00) : Χωρίς νίκη είναι οι σημερινοί αντίπαλοι μετά και το πέρασμα των τεσσάρων αγωνιστικών στην Χιλή.  Ο τίτλος του φαβορί είναι με την Κουρίκο καθώς είναι ενα σκάλι παραπάνω απο την νεοφερμένη στην κατηγορία Κομπρεσάλ. Μια ευκαρία να σπάσει το ρόδι έχουν σήμερα οι γηπεδούχοι. Άσσος (1,95)
  • Ουνιόν Εσπανίολα – Ουατσιπάτο (01:30)  :  Αγώνας με ομάδες που δεν διαφέρουν και σήμαντικα. Έξι γκολ υπέρ και πέντε κάτα για την Ουνίον και πέντε γκολ υπέρ και 7 κάτα για την Ουατσιπάτο μέτα τις τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.  Αν αναλογιστεί κάνεις οτι αμφότερες,  στα τελευταία τους παιχνίδια εμφανίζεται το Over 2,5, τότε θα το προτιμήσω και εγω. Over 2.5 (1.95)


 

Με βάση αυτών των στοιχείων και προγνωστικών θα συνοψήσω ως εξής:

ΔΥΑΔΑ 1 :

Αλντοσίβι  – Κολόν Σάντα Φε  :  Goal-Goal (2.25)

Πούεμπλα – Πούμας    :   Over 2,5 (2,00)


ΔΥΑΔΑ 2 :

Κουρίκο Γιονιντο – Κομπρεσαλ :  Άσσος (1,95)

Ουνιόν Εσπανίολα – Ουατσιπάτο     :   Over 2.5 (1.95)


ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 1 :

Μονάρκας – Λόμπος :   Goal-Goal/Over 2.5 (2.00)


ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 2 :

Χιμνάσια Λα Πλάτα – Νιουελς Ολντ Μποίς :   Ισοπαλία (3,00)


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ!!!!