Καλησπέρα σε όλους. Έφτασε η μέρα του πρώτου ημιτελικού του Μουντιάλ για να μάθουμε ποια θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. ΓΑΛΛΙΑ και Βέλγιο θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και την πρόκριση και είναι πιθανό να παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Πάμε να το δούμε πιο αναλυτικά μέχρι να παρουσιάσουμε τις τελικές επιλογές.

Βλέποντας τις αρχικές αποδόσεις η ΓΑΛΛΙΑ δίνεται σαν φαβορί κόντρα στο πάντα επικίνδυνο Βέλγιο. Οι “τρικολόρ” αρχικά έπαιζαν στο ρελαντί στα παιχνίδια του Ομίλου καθώς δεν χρειάστηκε να πατήσουν γκάζι για την πρόκριση στους “16”. Στη συνέχεια βρήκαν μπροστά τους τη φιλότιμη Ουρουγουάη αλλά το έργο της έγινε πιο εύκολο μετά την απώλεια του Έντισον Καβάνι. Έτσι σήμερα δίνει με διαφορά το πιο δυνατό της τεστ, το οποίο θα κρίνει το αν θα βρεθεί στο μεγάλο ή μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Αμυντικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα (με μέτριους αντιπάλους όμως) ενώ στο χώρο της μεσαίας γραμμής ξεχώρισε ο Καντέ που έκανε τα πάντα. Μπροστά το δίδυμο Εμπαπέ, Γκριζμάν με τη φιλότιμη συμβολή του Ζιρού είναι ικανό να φέρει τη Γαλλία στην κορυφή του κόσμου.

Πάμε και στο Βέλγιο. Εδώ και αρκετά χρόνια παρουσιάζει μια πολύ αξιόλογη ομάδα και δεν είναι τυχαίο πως πάντοτε είναι στο γκρουπ των υπολογίσιμων ομάδων. Στη φάση των “16” είχε σύμμαχο την τύχη αλλά μόνο αυτή δεν φτάνει για να αποκλείσει κανείς μια ομάδα όπως η Βραζιλία. Ο Κουρτουά κάνει τρομερό Μουντιάλ και μαζί με τους Αζάρ και Λουκάκου ψάχνουν για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης. Στην άμυνα έχουν βέβαια ένα θέμα αλλά αυτό το πρόβλημα καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό από την άνεση με την οποία έρχονται τα γκολ και σίγουρα δεν είναι τυχαία η καλύτερη επίθεση του Μουντιάλ.

Από τη στιγμή που υπάρχουν τόσοι πολλοί ποιοτικοί παίκτες από το κέντρο και μπροστά θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν δεν σκοράρουν και οι δύο αντίπαλοι.Για αυτό δεν είναι τυχαία το G/G μόλις στο 1.75. Αν κάποιος θέλει να ρισκάρει με μεγαλύτερη απόδοση δεν λέω όχι στο Combo bet του G/G & Οver στο 2.25. Τώρα για ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο αν θα έπρεπε να επιλέξω κάτι αυτό θα ήταν η νίκη της Γαλλίας σε συνδυασμό με το G/G, κάτι που μας προσφέρεται στις 5 μονάδες.

Όσο αφορά τα ειδικά στοιχήματα για παίκτες; Σίγουρα θα πάρουν λεφτά bet πάνω στους Εμπαπέ (3), Γκριζμάν(2.6), Λουκάκου (2.3) αλλά προς το παρών δεν θα κρατήσω κάτι. Ίσως λίγο πριν την έναρξη του αγώνα να αναφέρω κάτι είτε στο σάϊτ, είτε στο group μας στο facebook

https://www.facebook.com/groups/857593904340984/

Καλά να περνάτε και καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε για τα δελτία σας.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 1:

ΓΑΛΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ G/G & ΟVER 2.25

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 2:

ΓΑΛΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ  1  & G/G  5.00