Καλησπέρα σε όλους. Η Μπασκόνια την Παρασκευή άξιζε πολλά περισσότερα από την ήττα στο τέλος από την Μπαρτσελόνα, παρουσιάζοντας για ακόμη μια φορά εξαιρετική εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου. Σήμερα νομίζω πως έφτασε η ώρα να τελειώσει την υποχρέωση που άφησε στη μέση την Παρασκευή. Για σήμερα θα υπάρξουν και δύο επιλογές από το σημερινό ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η είδηση της απώλειας του Παύλου Γιαννακόπολου έχει ρίξει σε πένθος ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό, πόσο μάλλον τον Παναθηναϊκό. Το κλίμα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα είναι φορτισμένο, και ο Ολυμπιακός μπορεί να εκμεταλλευτεί και να παραμείνει κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα. Το διπλό με +7.5 πόντους στο 1.90. Δεύτερη επιλογή στο ματς με περισσότερο ρίσκο είναι το Πρώτος Σκορερ Αγώνα Καλάθης στο 4.50. Ο Ελληνοαμερικανός γκάρντ του Παναθηναϊκού διανύει μια εξαιρετική χρονιά και καλείται στη δύσκολη αυτή φάση των τελικών να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του τίτλου.

Στον 4ο αγώνα των ημιτελικών ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια θα επιλέξω ξανά το διπλό και την απλή νίκη της Μπασκόνια. Όλη η χρονιά των Καταλανών είναι κακή και συνεχίζεται και στα playoff του ισπανικού πρωταθλήματος. Δεν πείθει η Μπαρτσελόνα φέτος ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι, σε αντίθεση με την ομάδα της Μπασκόνια που παρουσιάζει ένα δεμένο και αποτελεσματικό σύνολο σε άμυνα και επίθεση. Επιλογή το διπλό, καθαρή νίκη στο 2.35.

Συνοπτικά:

Μονό ρίσκου:

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακος Πρώτος Σκόρερ Αγώνα Καλάθης (4.50)

Μονά:

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός διπλό με +7.5 (1.90)

Μπαρτσελόνα-Μπασκόνια διπλό καθαρή νίκη (2.35)

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε!