Ο «Σουηδός» της παρέας. Γεννημένος στην Σουηδία, μεγαλωμένος στην Ελλάδα και τα 5 τελευταία χρόνια ξανά πίσω στην Σουηδία και στην πόλη του Μάλμε ( εκεί που πάνε τα πρωταθλήματα! ). Από μικρός κόλλησε το μικρόβιο της στρογγυλής θεάς και από τότε δεν λέει να φύγει. Μπορεί να κάτσει να δεί ένα καλό ματς, ακόμα και αν παίζουν στην Ινδία πάρα να βλέπει ματς που πονάνε τα «μάτια». Προσέχει πολύ τις λεπτομέρειες ενός αγώνα πριν ποντάρει σε αυτόν.  Δεν πρόκειται πότε να παίξει Under και αποφεύγει τα τελικά αποτελέσματα, κυρίως στην Αγγλία αλλά και στην Τουρκία. Ασχολείται κυρίως με τα Over, τα G/G αλλά και πιθανούς σκόρερ.

Απο μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ αλλά και της Μίλαν καθώς το είδωλλό του ήταν και θα είναι πάντα ο Πάολο Μαλντίνι. Αγαπάει ποδοσφαιριστές που στιγμάτησαν το παγκοσμίο ποδόσφαιρο όπως ο Ζιντάν, Τζέραρντ, Τόττι , Ντελ πιέρο κ.α. ( Ο παλιός είναι αλλιώς). Πλέον ασχολείται ενεργά με το Σουηδικό πρωτάθλημα κυρίως, αλλά  γενικότερα με την Σκανδιναβία. «Νυχτόβιος» λόγω δουλειάς έριξε άγκυρα  σε Βραζιλία, Αργεντινή και Μεξικό και τα ξημερώματα όπως λέει και το τραγούδι πέταγεται μέχρι και την Αυστραλία ( Πολύ Over κατά εκεί ! )

Στο τρυπάκι αυτό τον έβαλε ο Νίκος Κωστάρας και σιγά σιγά άρχισε να γράφει και την δικιά του στήλη στο Monolivebet.gr αλλά και στo Facebook (Monolive.gr).  Κάθε καλοκαίρι πλέον, όταν βρίσκεται Ελλάδα, μπορείτε να τον ακούτε και στον Arena FM, αφού κάνει Guest εμφανίσεις!

Αγαπημένος αριθμός το 11 και πως να κάνει αλλιώς όταν γενήθηκε 11/11 και ώρα 11 το πρωί!

  • Ημερομηνία γέννησης: 11/11/1985
  • Τυχερός αριθμός: 11