Εθεάθη πρώτη φορά όταν ήταν έκτη δημοτικού με το κουπόνι του στοιχήματος (το πρώτο που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα), μεγάλος τζογαδόρος, δεν έχει πρόβλημα να ποντάρει σε ότι βρει αν και τώρα τελευταία έχει αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο.

Το στοίχημα είναι το χόμπι του, η δουλειά του και η μεγάλη του αγάπη. Το Live έχει γίνει τρόπος ζωής για αυτόν και φήμες λένε ότι χωρίς αυτό δεν μπορεί. Δεν παίζει με τίποτα under ακόμα και αν παίζει ο ΠΑΟΚ του Σάντος με την Εθνική Ελλάδος του Ρεχάγκελ.

Αντίθετα του αρέσει ότι έχει σχέση με πολλά γκολ, με συνολικά τέρματα στο ημίχρονο και οτιδήποτε έχει αξία και καλή απόδοση. Μπορεί να προτείνει ακόμα και παιχνίδι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενώ απεχθάνεται «στοιχηματικά» την Αγγλία.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στα Αθλητικά νέα και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε στα στούντιο να κάνει την πρώτη του στοιχηματική εκπομπή. Στην συνέχεια μετακόμισε στον Arena FM όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα ενώ κατά περιόδους αρθρογραφούσε σε αρκετά στοιχηματικά σάιτ. Μπορείτε να τον ακούσετε στον ArenaFM 89.4,  και να τον διαβάσετε και εδώ…

  • Ημερομηνία γέννησης: 09/05/1987
  • Αγαπημένος αριθμός: 10

Μπορείτε να τον ακούσετε στο Arena FM καθημερινά στις 8 το βράδυ, Σάββατο 2-3 το μεσημέρι και Κυριακή 2-4