ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

Συνεχίζεται κανονικά η Allsvenskan και πάμε να δούμε τα αυριανά παιχνίδια .Σήμερα εν λόγω δουλειάς δεν μπόρεσα να κοιτάξω πολύ προσεκτικά τα παιχνίδια αλλά βγήκαν πολύ μακριά από τα στάνταρ μας. Η Κάλμαρ κατάφερε να κερδίσει την Έλφσμποργκ σε ένα ωραίο ματς που φαινόταν οτι θα πήγαινε στο γκολ. Θύμας έκπληξης έπεσε η Τζούργκαντεν απέναντι στο μαχητικό Τρέλεμποργκ και έμεινε στο 1-1 αλλά την μεγαλύτερη έκπληξη μας την επιφύλασσε η Ντάλκουρ που σημείωσε την πρώτη νίκη της με σκορ 3-0 απέναντι στην Όστερσουντ στην Allsvenskan.

 

2 ματς έχει το σημερινό πρόγραμμα αυτά της Χάκεν με την Μπρομαποϊκάρνα και το ντέρμπι στο Μάλμε με την τόπικη ομάδα να υποδέχεται την ΑΙΚ.

Μπρομαποϊκάρνα – Χάκεν   

  •  Απο νίκη προέρχεται η Χάκεν απέναντι στην Κάλμαρ στην έδρα της με 1-0 και ψάχνει το 2 στα 2 μέσα στην έδρα της Μπρομαποϊκαρνα.  Αντίθετως τα “Παίδια” της Μπρόμμα ηττήθηκαν με 2-1 μέσα στην Νόρσενπινγκ παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Προβλέπετε ένα ανοίχτο παιχνίδι με γκολ αλλά βλέπω το ματς να κλείνει προς την Χάκεν. Ικανοποιητική η απόδοση στο διπλό της Χάκεν.

 

Βασική Επιλογή  :  Over 2,5 (1,85)

Εναλλακτική Επιλογή  :  G/G – Over 2.5 (2,10)

Risky  Επιλογή  :  Μπρομαποίκάρνα – Χάκεν (ημίχρονο-τελικο)  (23,00)

 

Μάλμε – ΑΙΚ    

  • Τον πρώτο λόγο έχει το Μάλμε στο Ντέρμπι. Απο νίκες έρχονται αμφότεροι και οι 2 με την Μάλμε να κερδίζει 1-2 στην έδρα της Ελφσμποργκ και την ΑΙΚ να κερδίζει πολύ εύκολα το Ντάλκουρ με 2-0. Επιθετικό ποδόσφαιρο και από τους 2 αλλά με ευάλωτες άμυνες. Προϊστορία με πολλά γκολ και από τους δυο. Καλή επιλογή το G/G αλλά θα προτιμήσω τον Άσσο, βλέποντας τους γηπεδούχους ένα σκαλί πιο πάνω.

 

Βασική Επιλογή  :  Μάλμε (1,80)

Εναλλακτική Επιλογή  :  G/G (1.95)

Risky  Επιλογή  : Μάλμε να βρίσκεται πίσω στο σκορ και να κερδίζει (9,00) 

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΑΣ!!!!